Info      Tentoonstellingen      Kunstenaars      Grafiekcollectie      Overige activiteiten      Musea       Links      Start

 

 
Expositie Poolse grafiek in ’t Reghthuys te Nieuwkoop - 6 t/m 21 november 2004

De expositie in ’t Reghthuys, Reghthuysplein 1, Nieuwkoop, is toegankelijk op de zaterdagen 6, 13 en 20 november 2004 van 10.00 tot 16.00 uur en de zondagen 7, 14 en 21 november 2004 van 12.00 tot 16.00 uur.

 

  In ’t Reghthuys is een selectie te zien zijn uit de omvangrijke collectie die de Stichting Witryna hier in Nederland heeft opgebouwd, afkomstig van kunstenaars die aan de Academie van Schone Kunsten te Kraków hebben gestudeerd.

Małgorzata Hołówka, Magdalena Hoffman, Hanna Michalska, Adam Małek, Wiesław Skibiński, Jacek Sroka, daarnaast is ook keramiek te zien van Aleksandra Zielińska.

De tentoonstelling is op 6 november om 16 uur geopend door de burgemeester van Nieuwkoop, de heer D.M. Boogaard in aanwezigheid van de 1 secretaris van de Poolse Ambassade de heer Ryszard Raczyński. Het geheel was omlijst met muziek: gezongen door Natalia Kunikowska en begeleid door Ab Govers aan de piano. 

 

   

                              

Ala Zielińska, Ryszard Raczyński, Teresa Kwiecień